05 Αυγούστου 2018

Jean-Luc Picard

Star Trek: Ο Patrick Stewart επιστρέφει στο ρόλο του Jean-Luc Picard για τις ανάγκες σειράς που ετοιμάζει το CBS.


Ρίγη ενθουσιασμού προκάλεσε στους απανταχού φίλους της σειράς Star Trek η ανακοίνωση ότι ο διάσημος ηθοποιός Patrick Stewart αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο του ως Jean-Luc Picard σε σειρά που ετοιμάζει το CBS.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Stewart κατά τη διάρκεια συνεδρίου για τους φανατικούς οπαδούς του Star Trek στο Λας Βέγκας.

«Θα είμαι πάντα υπερήφανος που ήμουν μέλος του Star Trek: The Next Generation, αλλά όταν τελείωσαν τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας την άνοιξη του 2002 ένιωσα ότι ο χρόνος μου στο Star Trek είχε τελειώσεις. Επομένως ήταν μια αναπάντεχη αλλά ευχάριστη έκπληξη να επιστρέφω ως Jean-Luc Picard προκειμένου να εξερευνήσω νέες διαστάσεις στο ρόλο. Να αναζητώ νέα πνοή εκεί που πίστευα ότι η "ζωή" του έχει τελειώσει» δήλωσε ο Stewart.

O Stewart εμφανίστηκε σε 178 επεισόδια της σειράς Star Trek: The Next Generation που μεταδόθηκε για επτά συνεχόμενες σεζόν από το 1987 έως το 1994 ενώ υποδύθηκε τον ρόλο του Picard και στις τέσσερις ταινίες της σειράς: Star Trek Generations, Star Trek: First Contact, Star Trek: Insurrection and Star Trek: Nemesis.

Το CBS πάντως δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής ούτε τον τίτλο, ούτε την ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας σειράς.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου