17 Μαΐου 2019

Diane Duane Dark Mirror

Star Trek The Next Generation: Σκοτεινός Καθρέφτης



Ο Σκοτεινός Καθρέφτης είναι το πρώτο μυθιστόρημα STAR TREK που εκδίδεται στην Ελλάδα. Και είναι ένα από τα καλύτερα.

Ο συναρπαστικός κόσμος της πολυαγαπημένης σειράς εκατομμυρίων ανθρώπων σ' ολόκληρο τον κόσμο ξετυλίγεται ολοζώντανος μέσα από τις σελίδες του βιβλίου αυτού, με εικόνες μαγευτικής ομορφιάς και δράσης που κόβουν την ανάσα.

Το διαστημόπλοιο Enterprise περιπολεί στην άκρη του γνωστού Διαστήματος, στα τελικά σύνορα του Αγνώστου, όταν μια σκοτεινή απειλή εμφανίζεται από το πουθενά. Μια απρόσμενη εισβολή που μπορεί ν' ανατρέψει τη δομή του Σύμπαντος.

Ο κάπτεν Πικάρ με τους συντρόφους του, αυτοί μόνοι και πρώτοι απ' όλους, η αιχμή του δόρατος μιας ανθρωπότητας που αγωνιά, θα κληθούν ν' αντιμετωπίσουν για άλλη μια φορά τη Μοίρα.

Μόνο που αυτή θα είναι η δυσκολότερη αποστολή τους. Γιατί, όταν έρχονται αντιμέτωποι με τους εισβολείς, συνειδητοποιούν πως βλέπουν τους εαυτούς τους.

'Η μάλλον τ' αντεστραμμένα είδωλά τους, τα σκοτεινά εγώ τους σ' έναν αντίστροφο κόσμο, που λειτουργεί σαν σκοτεινός καθρέφτης.

Θα σας καθηλώσει...

Μαζί με το βιβλίο προσφέρεται δώρο και μια νουβέλα επιστημονικής φαντασίας (κατ' επιλογήν, είτε η νουβέλα "Η Απίστευτη συσκευή του Δρ. Κατσαράκι" είτε "Η Επιστροφή των Κεφάλινανς").

Συγγραφέας: Duane, Diane
Εκδότης: Λιβάνης - Το Κλειδί
Έτος κυκλοφορίας: 1995

Πηγές: public.gr / booksistor.gr / booksmania.gr / Issuu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.